İş Hayatında İngilizce | Crowy Education

İş Hayatında İngilizce

Günümüzde profesyonel iş hayatında İngilizce’nin önemi günden güne artmaya başladı. Hele ki uluslararası bir firmada çalışıyorsanız İngilizce seviyeniz talep edilen seviye de değilse bu sizi daha da sıkıntıya sürüklüyor.

Kendinizi ifade etmeniz gereken toplantılarda sessiz kalmayı seçiyor ve gözler üzerinizde olmasın diye gözlerinizi kaçırıyorsunuz. Sinirleriniz bozuluyor. Başkasına ihtiyaç duyuyor ve iş yaşamınızda akıcı İngilizce konuşan çalışma arkadaşlarınızı gördüğünüzde neden ben değil diye düşünüyorsunuz.

Yurt dışı seyahatleriniz bol stresli ve keyifsiz geçiyor. Ana diliniz dışında bir dili istediğiniz düzeyde konuşamıyorsunuz ve belki yeni teklifleri sırf bu yüzden kaçırıyorsunuz.

Network imkanlarını kaçırmaya devam etmek istemiyorsunuz. Belki de yurtdışına yerleşmek gibi bir hayaliniz var.

Kendi iş hayatınızdaki İngilizce’nin önemini bizden daha iyi biliyorsunuz. Artık buna bir son vermenin zamanı geldi mi?

Kendinizi her daim en iyi şekilde ifade edeceğiniz hayata asla geç kalmadınız. Hangi yaşta, ne tür bir pozisyonda, nasıl bir firmada çalıştığınız farketmeksizin hayatınızda yeni kapılar açacak olan İngilizce’yi hayatınıza severek dahil etmeniz her zaman mümkün.

Doğru bir eğitim ve eğitmenle beraber, yeni bir dil öğrenmenin önünde hiç bir engel olmadığı  ve çeşitli sebeplerle imkansız görünen kalıplaşmış inançlarınızın yıkılabileceğine tekrar inanın. Bu mümkün.

İş hayatınızdaki kurumsal imajınıza İngilizce’yi dahil etmek için bir adım atma zamanı geldi. Günlük hayattaki İngilizce ve İş İngilizcesi arasındaki farkı yakalamak adına şimdi harekete geçin ve size hitap eden kurumsal bakış açınıza uyum sağlayabilecek bir tercih yapın.

Unutmayın, hiçbir şey için geç değil fakat adım atmadığınız sürece hep geç kalacaksınız.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.
Open chat
WhatsApp iletişim