Sıkça Sorulan Sorular

Sizlerden sıkça gelen soruları derlediğimiz listemize bir göz atmak isterseniz;

1. Crowy nasıl çalışır?

Crowy direkt bilinçaltınızı hedefleyen ve amacınıza yönelik kalıpları zihninize yerleştiren bir sistem kullanır. Öncelikle seviye ve öğrenme modelinizi tespit eder. Ardından, ihtiyaç ve hedefleriniz doğrultusunda tamamen size özel bir program hazırlar.

2. Crowy ile sıfırdan başlayabilir miyim?

Evet. Eğitimlere herhangi bir alt yapı olmadan başlayabilirsiniz.

3. Crowy'de yaş sınırlaması var mı?

Crowy 4 yaşını tamamlamış tüm katılımcılara açıktır.

4. Crowy'de kur sistemi var mı?

Crowy’de kullanılan metot, öğrenme hızınıza bağlı olarak sistematiğini oluşturur. Böylelikle herhangi bir kur sistemine bağlı kalmadan, tamamen size özel geliştirilmiş bir program ile ilerlersiniz.

5. Crowy'de seviyemi nasıl belirlerim?

Crowy’de eğitmeniniz ile yaptığınız ön görüşme sonucunda seviyeniz belirlenir.

6. Crowy'de dersler nasıl işlenir?

Crowy’de dersler pratik odaklıdır. Kullanılan konuşma odaklı sistem dahilinde istek ve ihtiyaçlarınız gözetilerek kişiselleştirilmiş bir program üzerinden ilerler.

7. Crowy'de derse katılmazsam ne olur?

Değişiklik talebinizi  haber vermeniz durumunda, dersiniz eğitmeninizin ve sizin de müsaitliğiniz doğrultusunda başka bir güne ve saate ertelenir.

8. Crowy'de ücretsiz demo dersi var mı?

Evet. Ücretsiz demo eğitiminde eğitmeninizle tanışır, eğitim modelinizi tanır ve süreciniz hakkında bilgi sahibi olursunuz.

9. Crowy'de kurumsal İngilizce eğitim süreci nasıl ilerler?

Öncelikle şirketinizin ihtiyaçlarını dinler ve bu ihtiyaçlara yönelik analizler yapar. Analizler sonucunda katılımcıların seviyeleri ve karakteristik özellikleri baz alınarak birebir yada grup programları oluşturur. Tüm bu süreç boyunca eğitimi alan kişi yada kişilerin ilerleme süreci, hedefleri ve bu yoldaki verimliliklerini rapor eder.

10. Konuşma kulübüne nasıl katılırım?

Konuşma kulüplerimiz dönemsel oluşturulan oturumlardır. Kayıt olmadan önce bizimle irtibata geçebilir ve kaydınızı oluşturabilirsiniz.